CORONA MAATREGELEN – Apotheek Maarssen – Maarssen

Apotheek Maarssen

Apotheek Vechtevoort & Plesmanlaan, Maarssen-Dorp

Apotheek Maarssen biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Welkom bij Apotheek Maarssen!

Bij Apotheek Maarssen bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van uw geneesmiddelen. U kunt uw medicijnen ophalen bij een van onze vestigingen of bij een van onze 24/7 afhaalautomaten. Ook bezorgen aan huis behoort tot de (gratis) mogelijkheden.

CORONA MAATREGELEN

We leve(re)n in hektische tijden, u kunt op rekenen!

Om verspreiding van het corona virus in te dammen is een aantal maatregelen genomen.

Heeft u koorts, benauwdheidsklachten of bent u verkouden? Kom dan NIET naar de apotheek maar neem via telefoon (0346-573637) of mail (info@apotheekvechtevoort.nl of apotheek-plesmanlaan@ezorg.nl) contact met ons op. We zullen dan met u overleggen over de beste manier om u van uw geneesmiddelen te voorzien. Wij kunnen uw vragen vaak ook telefonisch beantwoorden.

Komt u naar de apotheek dan verzoeken wij u om rekening te houden met andere bezoekers en ons door 1,5 meter afstand te houden en alleen te komen, we verzoeken u ook een mondkapje te dragen.

Ook het bezorgen zal anders verlopen. De geneesmiddelen die door de brievenbus kunnen zullen we met uw toestemming zoveel mogelijk op die wijze bezorgen. Past een pakketje niet door de brievenbus dan zal de bezorger het voor uw deur neerzetten, aanbellen en op afstand wachten tot u uw pakketje in ontvangst heeft genomen.

U ontvangt van ons een mail als uw medicatie klaar staat. Wilt u weten of het klaar staat? U kunt ons ook bellen of mailen.

Bestel uw herhaalmedicatie telefonisch of per mail zodat we het voor u kunnen bestellen en klaarzetten.

U kunt bij ons uitsluitend met PIN betalen.

Neem geen extra medicijnvoorraad in huis, medicijnen zijn voldoende leverbaar.

Alvast dank voor uw medewerking.

Laatste update: 12-10-2020

 

zie ook https://www.apotheek.nl/actueel/coronavirus-voor-uw-en-onze-veiligheid en

https://www.apotheek.nl/themas/coronavirus-veelgestelde-vragen-in-de-apotheek

Publicatiedatum: 24-02-2021


Terug naar overzicht