COVID-sneltest – Apotheek Maarssen – Maarssen

Apotheek Maarssen

Apotheek Vechtevoort & Plesmanlaan, Maarssen-Dorp

Apotheek Maarssen biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Maarssen bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

COVID-sneltest

Apotheken mogen vanaf april COVID-sneltesten leveren. Ze zijn op dit moment beperkt leverbaar, we hebben het vanaf nu op voorraad.

Indien u klachten heeft, contact heeft gehad met iemand met corona, of uit een hoog risicogebied komt, adviseren wij u naar de GGD te gaan.

Advies bij een positieve zelftestuitslag

Een positieve testuitslag betekent dat u zeer waarschijnlijk corona heeft. Dit kan ook vals-positief zijn. Cliënten met een positieve testuitslag moeten direct in isolatie gaan en een test laten afnemen in de GGD-teststraat. De geldende coronamaatregelen blijven uiteraard van kracht.

Advies bij een negatieve zelftestuitslag

Een negatieve uitslag is niet 100% betrouwbaar is. Bij een negatieve uitslag blijven de geldende coronamaatregelen van kracht. Besmettelijkheid kan ook later ontstaan

Publicatiedatum: 01-04-2021


Terug naar overzicht