Services Apotheek Plesmanlaan – Apotheek Maarssen – Maarssen

Apotheek Maarssen

Apotheek Vechtevoort & Plesmanlaan, Maarssen-Dorp

Apotheek Maarssen biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Welkom bij Apotheek Maarssen!

Bij Apotheek Maarssen bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van uw geneesmiddelen. U kunt uw medicijnen ophalen bij een van onze vestigingen of bij een van onze 24/7 afhaalautomaten. Ook bezorgen aan huis behoort tot de (gratis) mogelijkheden.

Services Apotheek Plesmanlaan

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: gesloten, u bent van harte welkom van 9.30 -12.30 op lokatie Vechtevoort

We zijn gesloten tijdens Nationale Feestdagen.

Buiten deze openingstijden kunt u terecht bij Dienstapotheek Utrecht.

Bestelmogelijkheden

Bestellen kan telefonisch, via de website of door het inleveren van een recept aan de balie. Soms komt het voor dat we een bepaald geneesmiddel niet in huis hebben. Dit moet dan besteld worden. Als deze voor 16.30 uur besteld wordtkunnen wij dit de volgende dag in huis hebben.
Sommige geneesmiddelen kunnen er wat langer over doen, i.v.m. leveringsproblemen van de groothandel/fabriek. Veel homeopathische middelen moeten doorbesteld worden, hier dient vaak een leveringstijd van 5 werkdagen in acht te worden gehouden.

Bezorgregeling

Apotheek Plesmanlaan biedt de extra mogelijkheid van een GRATIS bezorgservice, deze geldt voor Maarssen en omgeving.
Bestellingen worden de volgende werkdag bij u thuis bezorgd, bij spoed leveren we dezelfde dag.

Onze bezorger levert de bestelling elke werkdag op het afgesproken adres af.
Op zaterdag is er geen mogelijkheid tot bezorgen. Wij vragen u dus bijtijds uw benodigdheden aan te vragen bij ons of bij de huisarts. Wilt u ook steeds duidelijk doorgeven dat de bestelling bezorgd moet worden?

Persoonsgegevens en privacy

U apotheek bewaart uw medische gegevens om de medicatie beter te kunnen controleren. Ook komen deze gegevens beschikbaar voor de dienstapotheek of Uw behandelaar. Voor de uitwisseling hiervan zijn uitgebreide regels afgesproken. Informatie hierover is te vinden in de folder Persoonsgegevens, medicijnen en uw privacy.

Klachten

Heeft u een klacht over uw apotheek?

U kunt er iets mee doen!
Praat erover met uw apotheker

Bel ons op (0346) 573637, mail ons of vul het contactformulier in op onze website.

Wanneer u naar een apotheek gaat, wilt u graag een goed contact met de apotheker en de apothekersassistenten. Gelukkig zijn de meeste mensen tevreden over hun apotheek. Maar misschien bent u over bepaalde zaken minder tevreden.

In de apotheek vind u een folder over de klachtenregeling. In deze folder leest u wat u kunt doen met uw onvrede of klacht over een apotheek. U kunt deze informatie ook lezen op apotheek.nl.
Zowel de apotheker als de KNMP (de beroepsorganisatie van apothekers in Nederland) zijn u graag behulpzaam bij het oplossen van uw probleem.

Bespreek de klacht met uw apotheker

Probeer eerst het probleem met uw apotheker te bespreken. Dat kan ook als een klacht over een medewerker van de apotheek gaat. Als de apotheker niet weet dat u ontevreden bent, kan hij ook niet proberen de klacht op te lossen. Komt u er samen niet uit, dan kunt u hieronder lezen wat u vervolgens kunt doen.

Zorgverzekeraar aanspreekpunt voor zorgnota en zorgkosten

Uw zorgverzekeraar is het aanspreekpunt wanneer u vragen of klachten heeft over de zorgnota die u van uw zorgverzekeraar hebt ontvangen. Dat geldt ook voor vragen of klachten over de kosten voor de farmaceutische zorg. U vindt de contactgegevens van uw zorgverzekeraar op uw zorgnota en/of op uw polisblad.

Vragen over uw medicijn kunt u stellen aan uw apotheker of apothekersassistent(e).

U kunt uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtenbemiddelaar

Meer informatie vindt u op de volgende website: https://www.apotheek.nl/in-de-apotheek/klachten-over-uw-apotheek