Zaterdag opening – Apotheek Maarssen – Maarssen

Apotheek Maarssen

Apotheek Vechtevoort & Plesmanlaan, Maarssen-Dorp

Apotheek Maarssen biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Maarssen bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Zaterdag opening

Hierbij informeren wij u over de gewijzigde openingstijden

Op zaterdag is onze vestiging op de Breedstraat 15 (Apotheek Vechtevoort) tussen 9.30-12.30 uur geopend.

Apotheek Plesmanlaan (Merenhoef) is op zaterdag gesloten, u kunt terecht op de Breedstraat.

We kunnen uw herhaalmedicatie ook leveren in een kluisje in OpBuuren. Hier kunt u uw medicatie 24/7 ophalen met een SMS-code. Indien u hier gebruik van wilt maken horen we het graag. U kunt dit bijvoorbeeld aangeven per mail onder vermelding van uw naam, geboortedatum en mobiele nummer.

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden kunt u terecht bij Dienstapotheek Utrecht (www.dienstapotheekutrecht.nl) of de Antonius Apotheek (https://www.antoniusziekenhuis.nl/dienstapotheek-st-antonius).

 

Publicatiedatum: 15-03-2021


Terug naar overzicht