Afhaalpunt Op Buuren – Apotheek Maarssen – Maarssen

Apotheek Maarssen

Apotheek Vechtevoort & Plesmanlaan, Maarssen-Dorp

Apotheek Maarssen biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Welkom bij Apotheek Maarssen!

Bij Apotheek Vechtevoort en Apotheek Plesmanlaan bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen in de patientomgeving. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg. U kunt uw medicijnen ophalen bij een van onze vestigingen of bij een van onze 24/7 afhaalautomaten. Ook bezorgen aan huis behoort tot de (gratis) mogelijkheden.

Afhaalpunt Op Buuren

J.H.vd.Heideplein 88, 3604 DK Maarssen
24-uurs kluisje om medicatie op te halen

 

Openingstijden

Geopend alleen via medicijnkluisjes. De kluisjes zijn 24/7 bereikbaar voor het afhalen van medicijnen. Recepten kunnen electronisch of op papier ingeleverd worden in een van onze vestigingen (Breedstraat 15 of Merenhoef 300 A) of worden afgegeven aan de balie tijdens de openingstijden van het centrum in Op Buuren.